Hola! Benvinguts a Lolita Taperia

Senzillament un bar de bones tapes, d'esperit camaleònic, i molt canalla.
Ja fa 10 anys vam apujar la persiana amb una única pretensió; la d'oferir als del barri i els qui s'hi apropin, delicioses tapes, desde la creativitat més sensata i a partir d'una inmillorable matèria prima.
En aquest racó de Sant Antoni, a Barcelona, hi trobareu un bar de tapes, una vermuteria dissates i diumenges al migdia, un bistro, un restaurant o un bar de bons combinats entrat els vespres de divendres i dissabtes. Tot, en el millor ambient gràcies al nostre equipàs, i a la vostra companyia. Us esperem!

Lolita Pa Ti To

Si tens una celebració o esdeveniment, pots tenir el Lolita 'Pa Ti To' si vols. En exclusiva. T'elaborem un menú, si el necessites, amb la millor varietat de les nostres tapes i vins. Consulta'ns les condicions en privat, i t'informarem de tot el què vulguis saber encantats.

Vermuts al Lolita

Hi ha tradicions que no perduren tansols per ser-ho. Es mantenen perquè senzillament ens agraden, i molt. És el cas del Vermut. El solet a la cara, els nanos entretinguts, i tu amb una canyeta o vermutet fresc acompanyat d'un bon aperitiu a la nostra terrasseta de Sant Antoni. Això són els dissabtes i diumenges de 13:00h a 16:00h. al Lolita. Salut!

Loading